vrijdag 13 april 2012

tips voor heel de dag een goede look

Voor een mooie goed houdende oogmake-up

Een oogschaduw heeft een goede droge en vetvrije basis nodig. gebruikt voor de oogschaduw dus een product wat hier speciaal voor is zoals een oogschaduw basis of oogcreme, je kan ook wat foundation gebruiken. door alleen dit al te doen blijft je oogschaduw al langer zitten.


zo blijft je lippenstift langer en beter zitten 

De truc waardoor lippenstift heel lang goed blijft zitten is het gebruik van een lipliner. En breng die dan niet alleen aan op je lipcontouren. je kunt het beste de hele lippen hiermee in te vullen! Het is uiteraard wel belangrijk een lipliner te gebruiken in dezelfde kleur als je lippenstift. Dit is uiteraard heel belangrijk als je een neutrale of licht gekleurde lippenstift gebruikt. 
Mocht je de voorkeur geven aan een echte rode lippenstift dan kan je ook een wat lichter gekleurde lipliner gebruiken omdat de kleur van de lippenstift hier toch overheen wordt aangebracht en dan is die lichtere kleur toch niet meer zichtbaar.

Een gezonde glans


Of je nu de voorkeur geeft aan een poeder of crème blusher geldt ook hiervoor dat je eerst een primer moet opbrengen, daarna de foundation en/of camouflage product en daarna pas de blusher. Als je het in deze volgorde doet zal het prima blijven zitten. Om extra lange houdbaarheid te bereiken brengt je het beste, op de uitstekende delen van uw wangen,de blusher op en dan tot slot wat neutrale poeder.

Hoe kan je de huid het beste voorbereiden?

Om een make-up zo lang en zo goed mogelijk te laten zitten is het eerste wat je moet doen het goed voorbereiden van de huid. De make-up is het beste houdbaar op een huid die een peeling heeft ondergaan. deze producten zijn overal te koop ik zo dit elke week een keertje doen . een peeling of scrub behandeling te geven worden de dode huidcellen verwijderd. Er zijn peeling- of scrub producten met plantaardige maar ook met chemische ingrediënten bijv. ADH of fruitzuren. Ook zijn er producten die zelfs iedere dag toegepast kunnen worden uiteraard nadat het gezicht eerst grondig is gereinigd. breng na de peeling een goede dag crème aan , en dan de foundation poeder enz.. 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten